USA
Min indkøbskurv(0)
Alle kategorier

Nøgleord: Festkjoler | Gallakjoler | Konfirmationskjoler | Brudekjoler | Clearance Sale

Se eller redigere din browserhistorik Produkter jeg har set
DinoPoint ved Skrivning anmeldelser, Indlæg ImagesEller Indlæg Videos. De første fem kunder kan få dobbelt point!
Leverandør varenr info

Harry Potter Gryffindor Cloak Kids Costume Cosplay Suit

Digg(132) (8 anmeldelser)
       
US $37.69
Cosplay Klud størrelse:
Kontakt venligst selve elementet målinger for at afgøre, hvilken størrelse du skal vælge.    
Antal:

Køb mere spare mere

Antal 2-4 5-9 ≥ 10
Pris USD$ 36.56 USD$ 36.18 Price >>
Forsendelse omkostninger: Gratis Levering Til Forsendelse omkostninger: USD $ 0,00 Til USA Via Vurdere shipping gebyr
· Ordrer over DKK 50,00 få gratis tracking tjenester via luftpost
What er Cosplay?Cosplay forkortelse for "kostume play" er en form for performancekunst, hvor deltagerne don kostumer og tilbehør til at repræsentere et bestemt tegn eller en idé.Kids Kostumer har holdning, der vil tilfredsstille børn Halloween.Dine børn kan forvandle sig til deres foretrukne lille karakter med Kids Kostumer, Lucky Gryffindor Cloak én, i denne sjove børn kostume.Dette Harry Potter kostume er perfekt til skuespil, teater produktioner, eller som en unik jul eller Halloween kostume.Den udsøgte håndværk og høj kvalitet materiale gør denne Harry Potter Cloak brugt i lang tid.Nå, det må jeg sige, der er en masse bare opføre den ned og cosplay kostume dragt detaljer er absolut øverste hak.
Lyntilbud
Laveste pris Udfordret!
 
                               
Se Detaljer >>
Ansvarsfraskrivelse:
Du vælger at købe de anførte produkter du forstår din lokale love omfatter intellektuelle ejendomsrettigheder og andre begrænser tilladt dig at gøre dette. Og hvis nogen spørgsmål opstår på grund af forskellige love fra forskellige lande, du vil gøre din egen bestemmelse af egnetheden og fuldstændighed til eget brug. Når produkter, der sælges online lider overtrædelse og andre fordringer, vil leverandører tage ansvaret for det uden undskyldning. Du kan kontakte dem direkte for at løse problemer ved hjælp af vores IP control manager hvis nødvendigt.

Bedste tilbud

Kunder har også købt

Produktbeskrivelse

Retur Politikker
 • Specifikationer:

  • Lige fra den charmerende farve og stil, dine børn helt sikkert have godt ud og sikker vinder med Kids Kostumer
  • Dine børn vil blinke i denne "banke dine øjne ud" Harry Potter Costume
  • Gør dine venner misundelse eller være generøs at købe dem en som en Gryffindor Cloak gave
  • Your children can transform themselves into their favorite little character with this Harry Potter Cloak, Lucky Harry Potter Costume one, in this fun kids costume
  • This stylish Harry Potter Cloak will make your kids stand out at any party
  • Den udsøgte håndværk og høj kvalitet materiale gør denne cosplay kostume dragt brugt i lang tid
  • Børn Kostumer er perfekte til skuespil, teater produktioner, eller som en unik Halloween kostume
  • Farve:Sort
  • Materiale:Herringbone

  Detaljer:

  Harry Potter Gryffindor Cloak Kids Costume Cosplay Suit

  • You kids will surely look like Harry Potter when he/she wears on this cosplay suit

  Børn Kostumer

  • Bær denne Harry Potter kostume, føler du virkelig være lidt troldmand

  Størrelse Reference Tabel:
   

   

  Højde

  S

  90-100cm / 35,4-39.3in

  M

  110-130cm / 43.3-51.1in

  BEMÆRK:

  • Størrelsen kan variere på grund af de forskellige måle metoder

  Sådan måler du:

  Harry Potter Costume

  Hvad er Cosplay:

  Cosplay forkortelse for "kostume play" er en form for performancekunst, hvor deltagerne don kostumer og tilbehør til at repræsentere et bestemt tegn eller en idé.Tegn er ofte hentet fra populære fiktion i Japan.Favorit kilder omfatter manga, anime, tokusatsu, tegneserier, grafiske romaner, videospil, hentai og fantasy film.Rollespil omfatter skildringer af J-pop og J-rockstjerner, Taiwansk marionet tegn, science fiction figurer, tegn fra musikalske historier, klassiske romaner og underholdning software.Enhver enhed fra den virkelige eller virtuelle verden, der egner sig til dramatiske fortolkning kan tages op som et emne.Livløse objekter gives antropomorfe former, og det er ikke usædvanligt at se køn skiftet, idet kvinder spiller mandlige roller og omvendt

  Hvordan at være en Cosplayer:

  • At være en cosplayer du først brug for en kostume.Du kan lave dit kostume, enten ved syning eller ved at sætte det sammen fra allerede lavet stykker
  • Find dit tilbehør.Nogle kostumer er ikke komplet uden deres tilbehør.For eksempel, hvis du er cosplaying som Kaylee fra Sci-Fi-show, "Firefly", det er nyttigt at have hende regnbue parasol.Det hjælper at identificere dig som tegn
  • Find et sted at bære dit kostume!Halloween er ikke den eneste dag, du kan få dolled i din favorit kostume
  • Pose og være rart.Nogle mennesker vil gerne kommentere på din kostume og / eller tage dit billede.Posing for billeder er en rigtig sjov del af cosplaying

  Rengøring Metode:

  • Vask med koldt vand under 30 grader uden blegning
  • Hånd vask og hænges til tørre
  • Undgå at udsætte under solen direkte i lang tid

  History of Harry Potter:

   Cosplay Suit

  • Harry James Potter is the titular character and the protagonist of J. K. Rowling's Harry Potter series.
  • Bøgerne dækker syv år i livet i den ensomme barn, der på hans ellevte fødselsdag, lærer han er en troldmand.Han deltager Hogwarts skole for heksekunster og trylleri for at lære magi.Under vejledning af den slags rektor Albus Dumbledore, Harry opdager, at han er allerede berømt i hele troldmandsverdenen, og at hans skæbne er bundet med, at Lord Voldemort, den universelt frygtede mørke troldmand, der dræbte Harrys mor og far.Ifølge Rowling, kom ideen til både Harry Potter bøger og dens eponyme hovedperson mens de venter på et forsinket tog fra Manchester til London i 1990.Hun anførte, at hendes idé for "denne afpillede, sorthåret, bebrillede dreng, der ikke vidste, at han var en troldmand blev mere og mere virkelig for mig." [1] Mens hun konkretiseret ideerne til hendes bog, hun også besluttet at gøre Harry et barn, der deltog i en kostskole kaldet Hogwarts.Hun forklarede i et interview 1999 The Guardian: "Harry skulle være sjældne - så han er en fri agent, uden frygt for at lade ned sine forældre, skuffende dem ... Hogwarts skal være en kostskole - halvdelen af ​​den vigtige ting sker natten! Så er der sikkerheden. have et barn af min egen styrker min tro på, at børn over alle ønsker sikkerhed, og det er hvad Hogwarts tilbyder Harry. "
  • Hendes egen mors død den 30 December 1990 inspirerede Rowling til at skrive Harry Potter som en dreng længsel efter hans døde forældre, hans kval blive "meget dybere, meget mere rigtig" end i tidligere udkast, fordi hun i forbindelse med det selv.I en 2000 interview med The Guardian, også Rowling fastslået, at karakteren af ​​Wart i TH Whites roman Sværdet i Stenen er "Harrys spirituelle forfader." [3] Endelig etablerede hun Harrys fødselsdato til den 31. juli det samme som hende ejer.Fastholdt imidlertid, hun, at Harry ikke var direkte baseret på nogen virkelige liv person, "han kom lige ud af en del af mig."
  • Rowling har også fastholdt, at Harry er en passende real-life rollemodel for børn."Fordelen ved en fiktiv helt eller heltinde, er, at du kan kende dem bedre, end du kan kende en levende helt, hvoraf mange du ville aldrig mødes [...], hvis folk som Harry og identificere sig med ham, er jeg glad, fordi Jeg tror, ​​han er meget sympatisk. "

  Film Appearances:

  Gryffindor Cloak
   

  • Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter Cloa

  • Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

  Harry Potter Gryffindor Cloak Kids Costume Cosplay Suit

  • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

  Børn Kostumer

  • Harry Potter og Flammernes Pokal

  Harry Potter Costume

  • Harry Potter og rækkefølgen af ​​Phoenix

   Cosplay Suit

  • Harry Potter og Halvblodsprinsen

  Gryffindor Cloak

  • Harry Potter og Dødsregalierne

  Pakken indeholdt:

  • 1 x Harry Potter Gryffindor Cloak

Kundernes anmeldelser

Samlet:
(8 anmeldelser)
Pris:
Kvalitet:
Brugervenlighed:
Nytte:
Features:

DinoPointved at skrive anmeldelser, post billeder, eller sende videoer.De første fem kunder kan få dobbelt point!

Jeg har købt dette produkt

DNM Import

Købt dette punkt på

11-12-2010
00:00:00 11-12-2010 Perfect for Halloween Samlet:  
 • Andre tanker: I ordered the robe for my 9-year-old granddaughter to wear for Halloween. She is a huge Harry Potter fan, having already read all the books. She loves the robe and I am impressed by how well-made it is. The soft material is warm enough to keep her comfortable while trick-or-treating on a cold night.

Problemer med denne anmeldelse?

Malanie Shashika

Købt dette punkt på

11-12-2010
00:00:00 11-12-2010 Som på billedet Samlet:  
 • Andre tanker: Jeg har lige købt to af disse børn kostumer til Halloween, så mine børn kunne klæde sig ud som Harry Potter.Det er lavet af en temmelig nice materiale, synes temmelig holdbare, hænger pænt når slidte, og ser godt ud på.Thwy er glade Hogwarts studerende nu.

Problemer med denne anmeldelse?

Brett Howard

Købt dette punkt på

11-08-2010
00:00:00 11-08-2010 Fremragende kvalitet Samlet:  
 • Andre tanker: Min søn elsker det, og sagde, at det er den bedste kostume, han har modtaget.Den spidse hætte vil give beskyttelse, selv i regnvejr.Efter ferien kan hun endda bruge den som en badekåbe.Den størrelse Large passer hende perfekt, og nåede næsten til gulvet på hendes høje, tynde ramme.Denne post er prissat retfærdigt, og bekvemmeligheden ved at have den leveret er værd at omkostningerne.

Problemer med denne anmeldelse?

patrick Gallaway

Købt dette punkt på

11-03-2010
00:00:00 11-03-2010 God Køb Samlet:  
 • Andre tanker: Denne dragt er lavet af tunge fleece materiale.Min datter er i himlen og kan ikke vente med at være Hermoine til Halloween.Vi vil anbefale kostume.

Problemer med denne anmeldelse?

Murat Moukhamdjanov

Købt dette punkt på

11-02-2010
00:00:00 11-02-2010 Great quality for the price Samlet:  
 • Andre tanker: I was pleased to see the quality of the fabric. Usually these costumes are practically tissue paper, i.e., junk. This is a really Harry Potter Kids Costume and will be great for Halloween. The pointy hood will give protection even in the rain.

Problemer med denne anmeldelse?

Armando Conforti

Købt dette punkt på

10-20-2010
00:00:00 10-20-2010 Prefect Harry Potter!! Samlet:  
 • Andre tanker: Dette robe er en stor mulighed for folk, der ønsker "rigtige" Harry Potter merchandise / kostume ting, men ikke for en masse penge.Selvom robe er ikke den højeste kvalitet stykke håndværk (mange løse tråde og sådan), detaljerne er præcise nok til at skabe en overbevisende Harry Potter kostume.Personligt brugte jeg det til at være en elev fra Ravenclaw til Halloween og netop dækket op bordeaux hætte foring og Gryffindor plaster med en blå og sølv tørklæde, og det fungerede fint.Jeg vil anbefale denne kåbe til nogen søger for at fuldføre en Harry Potter look.

Problemer med denne anmeldelse?

Anonymous

Købt dette punkt på

10-12-2010
 • Andre tanker: After reading all of the reviews for Harry Potter gear for the kids, I was expecting a shabby piece of cloth with spray paint on it. I was worried about sizing, since some people say they run large, and some small. This size large fits my 11-year-old daughter just PERFECTLY, she is about 60" tall and regular build, couldn't have asked for a better mail-order fit. She says she will wear it for a bathrobe after Halloween!

Problemer med denne anmeldelse?

Alberto Santana

Købt dette punkt på

10-04-2010
00:00:00 10-04-2010 Great Harry Potter Samlet:  
 • Andre tanker: Dette gjorde det look!Alle, der ved noget om Harry Potter, vidste, at det repræsenterede Gryffindor House!Måske forventer værst gjort at få en flot, høj kvalitet element, der meget bedre.Og bundlinjen er, at robe er lavet min datter utroligt glad.Hun bar det dage, da hun så den film et par gange mere end fornuft bør give mulighed for.Det ser den del, og gjorde hende varm på indersiden og ydersiden.Det er præcis, hvad en kid kostume emne bør gøre.

Problemer med denne anmeldelse?

Log ind indsende Indsend Anvend >> Fortsæt Deltag nu Tilføj butik at ønskeseddel Tilføj en ny adresse Tilbage >> Fortsæt kassen Gem Annuller Fjern / Ændr Varer Tilføj til kurv Shop nu Opret Registrer nu Åbn en Case Start en Live Chat Vis alle < Opret en konto Vend tilbage til Log på Send Bekræftet Ansøgning Email Verification Get It GO Indtast My iDinor Liv! Luk Deltag Min hjemmeside Fortsæt Shopping Del Rewards Accepter Accepter og Check >> Søg Tilbage Lukke sagen Betal nu Annuller Indsend Bekræfte Gem Klik for mere info Skriv en anmeldelse Ja Ingen Svar Udsolgt Størrelse Guide Color Guide Nej tak Fortsæt Upload Del Rewards Accepter og Check >> Søg se mere Næste et Transaktion Code >> Bekræfte Fjern Upload Video Upload billeder >> Fortsæt kassen Få gratis Sample Skriv en feedback Køb nu OK Start Chat Opret en konto No, thanks! Go Mind mig 7 dage senere